Veelgestelde vragen

Als buurtbewoner ben je medeverantwoordelijk voor het maken van de Stookkamer! Wil of wens je iets voor je straat of buurt? In de Stookkamer kun je je idee uitproberen of steviger maken. Daar kun je hulp vinden om jouw project realiteit te laten worden.

De openingstijden vind je onderaan onze pagina. De Stookkamer draait op maar een paar vaste krachten, daarom hoe meer vrijwilligers hoe langer de stookkamer open is. Wil je iets organiseren buiten de openingstijden om? Dat kan, je kunt met de sleutelkluis naar binnen.

Op het moment is er geen samenwerking met de ontwikkelaars. De ontwikkelaars hebben alleen het pand aan de Stephensonstraat 38 in bezit. Het pand wordt beheerd door Wagenhof. De Stookkamer mag van de ontwikkelaars gebruik maken van de ruimte. Later zou het kunnen dat de Stookkamer een rol krijgt als informatiepunt in het ontwikkelproces.

Tja… dat weten wij ook nog niet. We zijn alle opties aan het bekijken maar geen van allen lijkt nog succesvol. Wie komt met een goede tip? !

Voor de gemeente is de Stookkamer, naast andere organisaties en plekken in de wijk, een belangrijk punt waar ze informatie kunnen uitwisselen met de buurt over grote ontwikkelingen en veranderingen. Bijvoorbeeld de geplande gebiedsontwikkeling. De gemeente betaald daarom twee vaste krachten op zzp basis om de brug te vormen tussen gemeentelijke ontwikkelingen en wat er in de wijk gebeurt.

Back To Top